نفسگیری در شنا چگونه است؟ نکات کلیدی تنفس در هنگام شنا چیست؟ تنفس در انواع شناها به چه صورت است؟ این سوالات متداول از مهمترین سوالاتی در ارتباط با نفس گیری در زمان شنا کردن است که باید آنها رو به رو شویم.
آموزش خصوصی شنا: 09122275231
نفسگیری در شنا چگونه است؟ نکات کلیدی تنفس در هنگام شنا چیست؟ تنفس در انواع شناها به چه صورت است؟ این سوالات متداول از مهمترین سوالاتی در ارتباط با نفس گیری در زمان شنا کردن است که باید آنها رو به رو شویم.
آموزش خصوصی شنا: 09122275231
برای آموزش خصوصی شنا با مستر سوییمر تماس بگیرید تلفن : 09122275231
نفسگیری در زیر آب یک مهارت به شمار میآید. به کار بردن تکنیکهای مرتبط با تنفس زیر آب مهمترین چالش برای شناگران مبتدی است، یکی از مشکلات در هنگام شنا این است که هر اندازه که هوا تنفس می کنید همان مقدار نیز باید خارج شود. در ادامه همراه مستر سوییمر شوید.
برای یادگیری شنا با آموزش خصوصی شنا در تهران مستر سوییمر با بهترین قیمت و بهترین مربی شنا ایران کلیک کنید.
فهرست مطالب آموزش نفس گیری در شنا:
در زمان شنای کرال سینه اشتباه معمول این است که سر زود یا دیر چرخانده شود که این مشکل باعث میشود وضعیت بدن در یک راستا نباشد. در زمان بردن سر خود به سمت بالا نفس گیری را آغاز کنید، هنگامی که بازوها روی آب به سمت بالا میآیند، یک تنفس سریع داشته باشید و سر خود را به حالت اولیه بازگردانید.
برای یادگیری و آموزش شنا کرال سینه با مستر سوییمر کلیک کنید.
حتما سر را به سمت پهلو بچرخانید و همه سر را از آب بیرون نیاورید. بیرون آوردن سر از آب نتیجهای معکوس دارد؛ زیرا باعث پایین رفتن قسمت لگن شما در آب شده و تنفس را دشوار خواهد کرد.
در شنای قورباغه و زمانی که دو دست به سمت بدن میآیند، برای تنفس آماده شوید.
عضلات قسمت سینه و پشت باید به حرکت بازوها کمک کنند تا سر از آب بیرون بیاید، رعایت زمانبندی نفس گیری مهم است، به دلیل اینکه تنفس در زمان نامناسب باعث آسیبهای تنفسی میشود.
برای یادگیری و آموزش شنا کرال پشت با مستر سوییمر کلیک کنید.
در شنای پروانه بازوها به پایین کشیده میشوند تا بدن از آب بیرون بیاید و برای نفسگیری آماده شود.
در انتهای زمان بیرون آمدن از آب شروع به تنفس کنید، قبل از باز گرداندن سر خود به وضعیت اولیه دهان باید برای یک تنفس سریع در سطح آب خالی باشد.
برای یادگیری و آموزش شنا پروانه با مستر سوییمر کلیک کنید
برای فراگیری و به کار بردن تمامی موارد گفته شده شما نیاز دارید تا در مکانهای مناسب آن آموزش ببینید، مرکز آموزش شنای مستر سوییمر با دارا بودن کادری مجرب و تخصصی و آموزش شنا در بالاترین سطح توسط استاد حامد پورفیض این بستر را برای شما فراهم می کند تا بتوانید در این ورزش رشد کنید.
برای انجام نفسگیری در شنای کرال سینه از بازوها استفاده شود تا سر از آب خارج و در همان زمان نفس بگیرید،. دقت کنید که مدت زمان آن به نحوی تنظیم شود در که هنگام شروع این حرکت، عمل بازدم کامل شود. نکته طلایی این است که به شکلی کامل درست قبل خروج صورت از آب، بازدم را انجام دهید تا زمان تنفس به حداقل برسد.
برای یادگیری و آموزش شنا قورباغه با مستر سوییمر کلیک کنید.
برخی از شناگران با این که مدتهاست که در این رشته فعالیت دارند، اما هواگیری را به شکلی صحیح به کار نمیبرند و نمی توانند خود را به سطحی حرفهای برسانند.
اکثر این شناگران حتی این نکته به ذهنشان نمی رسد که در هواگیری مشکل دارند و به همین دلیل به سمت تمرین هواگیری نمی روند.
بهترین شکل برای هواگیری در زیر آب، دم از قسمت دهان و بازدم از بینی باشد، به دلیل اینکه تنفس به این شکل اجازه ورود آب به بینی را نمیدهد، وقتی از دهان عمل دم را انجام میدهید، امکان ورود آب به دهان وجود دارد اما در این حالت آب دهان را قورت ندهید.
روشی دیگر برای هواگیری در شنا این میباشد که شما در زیر آب نفس خود را حبس کرده و عمل دم را انجام ندهید و هر چند ثانیه یک بار صورت خود را برای هواگیری از آب بیرون بیاورید و مجدد به زیر آب ببرید، توجه کنید که دم شما خارج از آب باشد و بازدم نیز در زیر آب باشد.
در زمان شنا کردن بازدم فقط در زیر آب انجام شود، بدلیل اینکه بازدم باید به شکلی آرام انجام شود، وقتی که شما برای عمل دم سر خود از آب خارج میکنید به آن اندازه فرصت ندارید تا هم دمی عمیق داشته باشید و هم بازدم را آرام انجام دهید.
چگونگی تنفس در شنا را باید یاد بگیرید، وقتی درون آب معلق هستید قفسه سینه فشرده میشود و تنفس کمی دشوار میشود، اما اگر حجم ریه خود را زیاد کنید بهتر شنا میکنید و مسافتهای طولانی را راحت شنا میکنید.
با هر حرکت شنا نفس بکشید تا مطمئن شوید که مقدار هوای کافی وارد ریه میشود، این نفسگیری در زمان شنای کرال سینه بسیار اثرگذار است، یک راه دیگر این است که نفسگیری دو طرفه داشته باشید، برای این کار و با هر حرکت بازو نفسگیری خود را از سمت چپ به راست تغییر دهید، در ابتدا این کار دشوار است اما اگر در آن حرفهای شوید ظرفیت ریه افزایش مییابد.
در زمان شنای کرال سینه و پهلو، در حین شنا تنفسهایی عمیق داشته باشید. برای شنایی مانند پروانه که انرژی زیادی از بدن میگیرد در زیر آب نفس خود را خارج کنید و در زمان بالا آمدن، عمل دم را انجام دهید، در زمان دم سر خود را کمی به پایین و کمی هم به جلو خم کنید تا فشار کمتری به گردنتان وارد شود.
در هنگام تنفس، نفس خود را زیاد حبس نکنید، بعضی افراد نفس خود را طولانی مدت حبس می کنند که این کار ممکن است به سرگیجه منجر شود، برای افزایش گنجایش ریه خود کمی حبس نفس را تمرین کنید، برای تمرین قبل از زیر آب رفتن نفسی عمیق بکشید و در زمانی که در زیر آب هستید قبل از بالا آمدن تا عدد ده بشمارید.
زمان نفسگیری برای هر شناگر متفاوت است، برخی از افراد یک حرکت در میان این کار را انجام میدهند و این در حالی است که بعضی دیگر بین ۳ تا ۵ حرکت تنفس می کنند، پیشنهاد ما این است که بعد از هر ۳ حرکت تنفس کنید.
حین نفسگیری سعی کنید موقعیت بدنتان روی سطح آب صاف باشد، اگر به شکل مکرر تنفس میکنید، حتما متوجه میشوید که بدنتان بیش از حد میچرخد. توصیه ما برای شناگران سطح متوسط تا پیشرفته این است که روی شروع حرکت و چرخش خود تمرکز کنید.
سخن پایانی درباره نفس گیری در شنا
با توجه مطالب بیان شده عمل هواگیری و نفسگیری در شنا را تا حد زیادی فرا میگیرید، با این حال تمام نکات آموزشی باید توسط افراد واجد شرایط آموزش داده شوند، مرکز آموزش شنای مستر سوییمر تمام نکات فنی و آموزشی را توسط مربیانی حرفهای مانند استاد حامد پورفیض به شما آموزش داده از شما یک شناگر حرفهای ساخته شود.
دستیابی به هدفی مانند یک شناگر حرفهای شدن با کمک اساتید خبره این کار دور از انتظار نیست، همچنین باید توجه داشته باشید که چه مکانی را برای آموزش انتخاب می کنید. انتخاب مرکز آموزشی مناسب با امکانات خوب و برای یادگیری انواع شنا و امکانات ویژه دیگر از جمله اساتید حرفهای شما را در این راه یاری خواهد کرد.
برای آموزش خصوصی شنا با مستر سوییمر تماس بگیرید تلفن : 09122275231
دیدگاه ها