آموزش شنا بانوان

ورزش شنا ورزشی جذاب و عین حال دلچسب است که به صورت هدفمند باعث حرکت کردن پا، دست و اندام‌های مختلف بدن می‌شود. در آموزش شنا بانوان اندام‌های فوقانی و تحتانی بدن حرکت می‌کنند و سپس بدن را در آب شناور می‌سازند. ما در ادامه این مطلب می‌خواهیم در مورد آموزش شنا به خانم‌ها و دختران با شما صحبت کنیم. شما عزیزان می‌توانید برای شروع دوره‌های آموزش شنا از دوره‌های تخصصی آموزشی حامد دور فیض استفاده کنید.

آموزش خصوصی شنا: 09122275231

فهرست مطالب آموزش شنا بانوان:

  • در آموزش شنا خانم ها چه چیزهایی را یاد می گیریم؟
  • آموزش شنا خانم ها
  • آموزش شنا دختران
  • فواید شنا برای خانم ها و دختران
  • مضرات شنا
  • کلام آخر
  • سوالات متداول

در آموزش شنا خانم ها چه چیزهایی را یاد می‌گیریم؟

در آموزش شنا خانم ها چه چیزهایی را یاد می‌گیریم؟
در آموزش شنا خانم ها چه چیزهایی را یاد می‌گیریم؟

در دوره‌های آموزش شنا مطالب زیادی گنجانده شده‌اند که شما به صورت مرحله به مرحله هر کدام از این مطالب را یاد می‌گیرید:

  • ورود به آب
  • شناور شدن بر روی آب
  • پیدا کردن مرکز ثقل در بدن و حفظ تعادل بر روی آب
  • حرکت دادن بدن
  • تنفس در آب به کمک دهان، بینی و مجراهای تنفسی
  • یادگیری تکنیک‌های مربوط به شنا کرال پشت
  • یادگیری تکنیک‌های مربوط به شنا کرال سینه
  • آموزش تکنیک‌های مربوط به شنا قورباغه و شنا پروانه

 آموزش شنا خانم ها

برای آموزش شنا خانم ها لازم است که ابتدا آب‌های کم عمق و قسمت‌های کم آب استخر را برای تمرین انتخاب کنید. در این صورت زمانی که بدن شما بخواهد در آب غرق شود، به راحتی می‌توانید بدن خود را از آب خارج کنید.

 آموزش شنا خانم ها
آموزش شنا خانم ها

 برای شروع شنا ابتدا لبه‌های استخر را بگیرید و سپس به کمک مربی خود آرام آرام در آب دست و پا بزنید. توجه داشته باشید که در ابتدای شنا کردن بدن باید به صورت افقی بر روی آب قرار بگیرد و وارد قسمت‌های عمقی استخر نشود، یعنی پاهای شما و سر شما در سطح آب باشد.

در نهایت که بر روی آب تعادل پیدا کرده و شناور ماندید، باید به پشت بر روی آب بخوابید. در این مرحله می‌توانید از جلیقه‌های مخصوص آموزش شنا بانوان هم استفاده کنید. این روش سریع‌ترین روش در یادگیری شنا است که بخش‌های مختلفی هم دارد. در ادامه این بخش‌ها برای شما شرح داده می‌شوند.

بخش اول: احساس راحتی در آب

اولین قسمت از یادگیری شنا این است که شما در آب احساس راحتی کنید. برای احساس راحت بودن در آب ابتدا باید ایمنی را رعایت کنید، سپس به شناور بودن بر روی آب عادت کنید، عینک بزنید، ترس نداشته باشید و چگونگی تنفس کردن در آب را یاد بگیرید.

۱- ایمنی را رعایت کنید.

بسیاری از افراد شنا را یاد می‌گیرند تا بتوانند گلیم خود را در دریاچه‌ها یا دریاها از آب بیرون بکشند، اما هر کسی نمی‌تواند از آب‌های خروشان طبیعی جان سالم به در ببرد. حتی اگر شنا را به طور حرفه‌ای یاد گرفته باشد. بنابراین شرط اول برای یادگیری شنا این است که شما ایمنی را رعایت کنید. برای رعایت ایمنی در آب توجه به نکات زیر لازم است:

  1. هیچ ‌وقت تنها شنا نکنید. بهتر است با به کمک افرادی که شنا کردن را به طور حرفه‌ای یاد گرفته‌اند به آب بزنید و تنها شنا نکنید. 
  2. در مناطقی که غریق نجات ندارند یا در آن مناطق شنا کردن ممنوع است بهتر است خیال شنا کردن را از سر خود بیرون کنید.
  3. در زمانی که به طور مبتدی قرار است شنا را یاد بگیرید، در استخر شنا کنید نه در آب‌های جاری طبیعی! در این صورت که تنها تاکتیک‌های اصولی شنا را یاد می‌گیرید بلکه می‌توانید از کمک مربیان شنای خود در جهت غرق نشدن در آب نیز استفاده کنید.
  4. سعی کنید عمقی را برای شنا کردن انتخاب کنید که می‌دانید می‌توانید از پس آن بر بیایید. در ابتدای شنا کردن عمق دو متر را باید شنا انتخاب نکنید. زمانی هم که احساس کردید دست و پای شما در حال غرق شدن هستند سریعا بایستید و تنفس کنید.
  5. شرایط آب و هوایی غیر طبیعی جزو آن دسته از شرایطی هستند که شنا کردن در آن‌ها ممنوعیت دارد. دریاها و رودخانه‌های طوفانی یا جو بارانی اصلا برای شنا کردن خوب نیستند.
  6. از آنجایی که اعضای بدن انسان در صورتی که با سرما مواجه شود یخ می‌زند، نباید در آبی که سرد است شنا کنید. در این صورت عضلات بدن یا پا را جذب کرده و حالت گرفتگی پیدا می‌کنند. بنابراین شناگر نمی‌تواند به خوبی شنا کند.

۲- به شناور بودن روی آب عادت کنید.

نکته بعدی برای احساس راحتی در آب در آموزش شنا بانوان این است که روی آب شناور بمانید. با دست‌هایتان لبه استخر را نگه دارید و با پای خود بر روی آب ضربه بزنید. در این صورت تمرین تعادل پا را انجام دهید. اگر هم خسته شدید دست از پا زدن بکشید، اما در همان حالت رو آب شناور بمانید تا بدنتان تعادل پیدا کند.

نکته‌ای که در اینجا باید به آن توجه داشته باشید این است که پای شما باید آنقدر بالا بیاید تا زمانی که سر خود را بر می‌گردانید، پاهای خود را در موازات بدنتان ببینید. تمامی این کارها را در قسمت کم عمق استخر انجام دهید.

هنگام شنا کردن ممکن است که آب در گوش شما برود و یا چشمتان را بسوزاند. نیازی نیست بترسید یا نگران باید. به این وضعیت عادت خواهید کرد. 

۳- اضطراب و ترس نداشته باشید.

نکته دیگر این است که احساس استرس یا اضطراب نداشته باشید؛ چرا که تمامی افرادی که استرس دارند، از آب می‌ترسند و فردی هم که از آب بترسد نمی‌تواند شناگر خوبی شود. در صورتی که در میان آب هستید و خسته هم شده‌اید، هول نکنید. خود را روی آب شناور نگه دارید و به آب این اجازه را بدهد که بدن شما را به سمت جلو هدایت کند. با این کار به راحتی بر روی آب خواهید ماند.

۴- بیرون دادن نفس در زیر آب را تمرین کنید.

در حالی که هنوز در قسمت کم عمق استخر به سر می‌برید بهتر است که تنفس را تمرین کنید. برای این کار یک نفس عمیق بکشید و سپس سر خود را به زیر آب ببرید. حال، سر خود را از آب بیرون بیاورید و سپس نفس را به کمک بینی خارج کنید. شما می‌توانید نفس خود را در زیر آب هم خارج کنید که در این صورت حباب از دهان شما خارج می‌شود.

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به هنگام آموزش شنا بانوان نمی‌توانید از طریق بینی نفس خود را خارج کنید باید یک پلاک بینی بپوشید و از مجاری دهان خود تنفس کنید. 

۵- عینک زدن

عینک زدن در شنا یک فرآیند اختیاری است، اما به بهبود آموزش شنا بانوان کمک زیادی می‌کند. با استفاده از عینک شنا شما می‌توانید چشم‌های خود را در زیر آب باز کنید و آنچه که در پیش رویتان عطر را به طور واضح ببینید. همچنین می‌توانید از ورود کلر به چشم و سوختن چشم هم جلوگیری کنید.

بخش دوم: شروع حرکت و ضربه زدن در آب

بخش دوم از آموزش شنا بانوان به شروع حرکت در آب اختصاص پیدا می‌کند که در این صورت شما باید تمریناتی را انجام دهید:

۱- تمرین حرکت و ضربه زدن پاها

شناور بودن در حالت پشت یا جلو می‌تواند به بهتر شدن حرکات پا کمک کند. برای تمرین دادن پا دستان خود را از لبه استخر بگیرید و با پای خود به صورت شلاقی به آب ضربه وارد کنید. 

۲- یاد گرفتن چگونگی کرال رفتن

ابتدایی‌ترین شنایی که شما یاد می‌گیرید، شنا کرال پشت است. برای انجام این نوع از شنا باید بدن خود را به پشت بر روی آب رها سازید و آن را متعادل کنید. سپس با پای خود به آب ضربه بزنید، سعی کنید بدن خود را به سمت جلو برانید، البته توجه داشته باشید که انگشتان شما به هنگام ضربه زدن به آب باید کاملا به هم چسبیده باشند. 

۳- یادگیری شنای کرال سینه

در آموزش شنا خانم ها پس از کرال پشت باید کرال سینه را یاد بگیرید. در این نوع از شنا باید بر روی سینه خود بر روی آب بخوابید و سپس با پاهای خود به سمت جلو حرکت کنید. در کرال سینه باید پای خود را به طور ضربدری حرکت دهید. سپس دستان خود. ت در موازات بدن خود قرار دهید. 

۴- راه رفتن در آب

در زمینه حرکات پا شما باید راه رفتن در آب را نیز تمرین کنید. برای حفظ تعادل هر چه بیشتر بدن در آب باید پارو زدن پا در آب را تمرین کنید. بهتر است یکی از بازوهای پای خود را در جهت عقربه‌های ساعت و یکی دیگر را در خلاف جهت عقربه‌های ساعت حرکت دهید.

بخش سوم: یاد گرفتن تکنیک های پیشرفته

بخش سوم از آموزش شنا بانوان به یادگیری تکنیک‌های نوین و پیشرفته برای بهبود فرآیند شنا اختصاص دارد. باید برخی از ضربه‌های پیشرفته را در آب امتحان کرده و تمرین کنید. برای مثال می‌توانید به کمک مربی خود شنای دلفین را یاد بگیرید، شنای پروانه را انجام دهید، از پهلو شنا کنید یا حرکت شنا را با ران خود انجام دهید. 

شیرجه زدن هم می‌تواند حرکت جالبی باشد. اغلب اوقات افراد برای هیجانی کردن ورزش شنا از ترفند شیرجه زدن استفاده می کنند و به این وسیله خود را به آب می‌رسانند. 

هنگام شیرجه زدن کافی است که دست خود را بالای سرتان ببرید و یا سر به داخل آب بپرید. توجه داشته باشید که قبل از شیرجه زدن از عمق آب مطمئن شوید تا پس از پرش سر شما با کف استخر برخورد نکند.

بخش چهارم: آماده شدن برای موقعیت‌های نامطلوب

برای موقعیت‌های نامطلوبی که به هنگام شنا کردن ممکن است به سراغ شما بیاید هم برنامه ریزی کنید تا زمان شنا کردن غافلگیر نشوید. این که چگونه از یک جریان جاری بیرون بیایید، این که اضطراب نداشته باشید و این که بتوانید یک سویه شنا کنید، از جمله این راهکارها برای مقابله با موقعیت‌های مطلوب هستند.

  • بدانید که چگونه باید از یک جریان جاری خارج شوید. برای مثال اگر در اقیانوس شما کنید ممکن است که یک جریان جاری به فیزیک بدن شما آسیب برساند. پس همواره به شدت جریان و عمق جریان توجه کنید.
  • اگر در مواجهه با یک شرایط نامطلوب در آب قرار بگیرید و بترسید، صد در صد غرق خواهید شد. پس اولین کاری که باید بکنید این است که خود را کنترل کرده و استرس و اضطراب را از خود دور کنید.
  • یک سویه شنا کردن را یاد بگیرید تا بتوانید در آب فرار کنید. 
  • تا زمانی که مطمئن نشده‌اید که از آب بیرون هستید از شنا کردن دست بر ندارید. ‌حتی اگر مجبور هستید خود را از ساحل دور کنید تا به یک موقعیت مناسب برسید.
  • برای این که در شرایط نامطلوب آب بتوانید نفس بکشید لازم است که مدام دست و پا بزنید. شما از پهلو، شنای کرال و شنای پروانه جزو بهترین شناهایی هستند که دست و پا زدن به کمک تاکتیک‌های رایج در این شناها می‌تواند شما را از غرق شدن احتمالی در امان دارد.

آموزش شنا دختران

به طور کلی شنا دارای چهار پایه اصلی یعنی شنای قورباغه، کرال پشت، کرال سینه و شنای پروانه است که در دوره‌های آموزش شنا بانوان به طور کاملا به کار آموزان آموزش داده می‌شود. این که شما چقدر در شنا کردن استعداد داشته باشید و این که قدرت بدنی شما چگونه باشد در بهبود فرآیند یادگیری شنا نقش زیادی دارد. 

آموزش شنا دختران
آموزش شنا دختران

شناگرهای دختر پس از این که هر ترم از شنا را گذراندند، شما می‌توانید کلیه‌ی رشته‌های آموزشی شنا را به کمک مستمر سوییمر پشت سر بگذارید و از حالت مبتدی بودن در شنا به حالت حرفه‌ای بودن برسید.

فواید شنا برای خانم ها و دختران

فواید شنا برای خانم ها و دختران
فواید شنا برای خانم ها و دختران

حال که با آموزش شنا بانوان آشنایی کافی پیدا کردید لازم است که نگاهی هم به مزایایی که شنا کردن دارد، بیندازید تا بدانید‌ که این ورزش تا چه حد می‌تواند سطح زندگی شما را دچار تحول کند:

  • شنا کردن باعث می‌‌شود که افسردگی و استرس از بین برود. با وجود این که افراد دچار مشغله‌های فراوانی در طول زندگی خود می‌شوند لازم است که با انجام ورزش به آرامش برسند و این ورزش، ورزشی نیست جز شنا! شنا کردن یک فعالیت هوازی به شمار می‌آید که در هر زمینه‌ای می‌تواند استرس و اضطراب را از شما دور سازد.
  • شنا کردن باعث می‌شود که اندورفین‌ها و انتقال دهنده‌های عصبی در بدن فعال شوند و بدن انرژی بیشتری را به دست بیاورد. بنابراین فرد همواره احساس شادی می‌کند. فردی هم که مدام شاد است دچار افسردگی نخواهد شد.
  • آن دسته از دختر بچه‌ها، نوجوانان و خانم‌هایی که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند باید از ورزش شنا استفاده کنند. این فعالیت یک فعالیت بسیار مطلوب برای بدن است که زمینه‌های کاهش وزن را فراهم می‌کند.
  • شاید تصور کنید که شنا کردن برای خانم‌های باردار چندان مطلوب نیست اما باید بدانید که شنا برای این افراد هم خوب است. با شنا کردن نه تنها خانم‌‌های باردار برای زایمان آماده می‌شوند و تندرستی بدن خود را به دست می‌آورند بلکه می‌توانند به کمک این نوع از ورزش سلامت بچه موجود در شکم خود را نیز تضمین کنند.
  • برای این که فرصت آرامش یافتن را به ذهن خود بدهید شنا بهترین ورزش است. این ورزش باعث می‌شود که ذهن استراحت لازم را داشته باشد. در مورد هر مسئله به خوبی تصمیم گیری کند.
  • در ورزش شنا پا، دست و تمامی عضلات بدن درگیر می‌شوند.  به همین دلیل انعطاف پذیری بدن افزایش پیدا می‌کند. زمانی هم که بدن تحرک و انعطاف‌پذیری کافی را داشته باشد، قلب سالم‌تر عمل می‌کند و عروق نیز سلامت می‌مانند. 

شما عزیزانی که تمایل به گذراندن دوره آموزش شنا بانوان را دارید و می‌خواهید از تمامی مزایایی که شنا کردن برای دختران و بانوان دارد بهره مند شوید، همین حالا با ما تماس بگیرید تا در دوره‌های آموزش اختصاصی شنا مستمر سوییمر شرکت کنید.

مضرات شنا

گرچه شنا کردن و دیدن آموزش‌های مخصوص شنا مزایای زیادی دارد، اما معایبی هم دارد. آب استخر دارای مقادیر زیادی کلر است. این کار ممکن است وارد ریه‌های شما شود و یا بافت‌های پوستی شما را احاطه کند. در این صورت افرادی که بیماری تنفسی دارند دچار مشکل خواهد شد؛ پس لازم است که پس از شنا کردن پوست خود را شستشو دهید.

مضرات شنا
مضرات شنا

استخرها با توجه به این که فضایی مشترک هستند ممکن است عاملی برای انتقال رطوبت باشند. عفونت‌هایی همچون عفونت بینی، عفونت واژن، عفونت مجاری ادراری و عفونت پوست از جمله مهم‌ترین عفونت‌هایی هستند که در آب استخر وجود دارند.

کلام آخر آموزش شنا بانوان

ما در این مطلب در مورد آموزش شنا بانوان با شما صحبت کردیم. شما از دو بخش کلی آموزش مبتدی و آموزش حرفه‌ای تشکیل شده است که در هر بخش شما باید تاکتیک‌های مربوطه را یاد گرفته باشید و سپس شنا را انجام دهید.

 این که ‌چگونه پاها در شنا حرکت کنند، این که بدن چگونه در آب قرار بگیرد، این که دست چگونه حرکت کند، این که نفس گیری چگونه انجام شود همه و همه در دوره آموزش شنا خانم‌ها آموزش داده می‌شوند. شما عزیزان نیز می‌توانید با بهره مند شدن از دوره آموزش تخصصی شنا حامد پور فیض، این ورزش را به طور حرفه‌ای یاد بگیرید.

سوالات متداول درباره آموزش شنا بانوان

  • در دوره آموزش شنا بانوان چه چیزهایی آموزش داده می‌شوند؟

در مجموع در ورزش شنا باید دست، پا و سر حرکات خاصی را انجام دهند. در این دوره چگونگی تکان دادن پا، سر و دست در آب به شنا آموز یاد داده می‌شود.

  • در موقعیت‌های نامطلوب شنا چه کنیم؟

 استرس را از خود دور کنید و سریعا خود را به لبه استخر یا لبه دریاچه برسانید.

  • برخی از تکنیک‌های پیشرفته در شنا را نام ببرید؟

 شیرجه زدن، انجام شنا پروانه و شنای دلفینی جزو تکنیک‌های پیشرفته شنا هستند.

  • چند نوع شنا در دوره‌های آموزش شنا خانم ها آموزش داده می‌شود؟

 در کل شنا کردن چهار پایه اصلی دارد. شنای پروانه، شنای قورباغه، شنای کرال پشت و کرال سینه از جمله مهم‌ترین انواع شنا هستند.

آموزش شنا خانم ها

شنا جزء ورزش‌هایی است که در میان بسیاری از افراد به خصوص بانوان طرفداران زیادی دارد. یکی از مهم‌ترین دلایل اشتیاق یادگیری و آموزش شنا خانم ها تاثیر این ورزش بر روی تناسب اندام و ایجاد هیکلی ایده‌آل است. به همین خاطر ما سعی داریم تا در این مقاله به ورزش شنا و آموزش این حرفه به بانوان بپردازیم. 

برای یادگیری شنا با آموزش خصوصی شنا در تهران مستر سوییمر با بهترین قیمت و بهترین مربی شنا ایران کلیک کنید.

فهرست مطالب آموزش شنا خانم ها:

  • شنا چیست
    • آموزش شنا به بانوان
    •بهترین سبک های آموزش شنا خانم ها
    • سوالات رایج در حوزه شنا بانوان

شنا چیست؟

شنا، آب درمانی با استفاده از حرکات ورزشی است. در حقیقت در این ورزش هدف، ماندن و حرکت کردن به روی سطح آب با به کارگیری حرکات دست و پاست. نحوه استفاده از اندام‌های بدن و هماهنگی و منظم بودن آنها در تحقق این هدف بسیار تاثیرگذار است، به همین خاطر اگر قصد دارید تا به یک شناگر حرفه‌ای تبدیل شوید باید تمامی سعی خود را در ایجاد توازن برای ماندن به روی آب و حرکت در آن به کار بگیرید.

شنا چیست؟ 
شنا چیست؟

شنا می‌تواند برای آب درمانی، تفریح و لذت بردن در محیط آبی  یا حتی استفاده در مواقع ضروری مورد استفاده قرار گیرد. همچنین از سوی دیگر این ورزش تاثیرات بسیار شگفتی بر روی عضلات و اندام‌های بیرونی و داخلی بدن گذاشته و با ایجاد آثاری مثبت ایمنی و سلامتی بدن را تضمین می‌کند.

آموزش شنا به بانوان

یکی از مباحث بسیار مهم در این حوزه آموزش شنا به خانم ها است. در واقع علاقه بسیار زیاد بانوان به این حرفه و همینطور تاثیر شگفت نیروی آب در  تراشیدن و موزون کردن اندام‌‌های بدن و رفع خستگی‌های جسمی و روحی موجب شده است تا بسیاری از اشخاص به خصوص بانوان یادگیری این حرفه را در زمره برنامه‌های خود قرار دهند.

آموزش شنا به بانوان

در حوزه آموزش شنا به بانوان باید گفت تفاوت عمده‌ای بین یادگیری شنا توسط بانوان و آقایان وجود ندارد. در واقع تمامی روش‌ها و تکنیک‌های آموزش و فراگیری شنا در خصوص جنسیت‌های گوناگون یکسان خواهد بود، البته که در عرصه فراگیری این حرفه توسط بانوان بستر محیط آموزشی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

 در واقع درست است که آموزش در یک محیط بهداشتی برای هر نوع جنسی از اهمیت بالایی برخوردار است. با این حال آموزش شنا خانم ها دارای حساسیت بیشتری است.
حرفه شنا دارای سبک‌‌های مختلف بوده و یادگیری هر کدام از این نوع سبک‌ها می‌تواند به عنوان یک هدف برای بانوان تلقی شود. در واقع همانطور که گفتیم آموزش شنا به بانوان محدود به تکنیک خاصی نبوده و فراگیری در تمامی انواع روش‌های شنا می‌تواند برای بانوان مناسب باشد، با این حال ممکن است عده‌ای از بانوان سبک‌های خاصی را برای فراگیری انتخاب کنند.

برای یادگیری و آموزش قورباغه با مستر سوییمر کلیک کنید.

بهترین سبک های آموزش شنا خانم ها

در حیطه شنا ما با سبک‌های مختلف روبرو هستیم.

بهترین سبک های آموزش شنا خانم ها 
بهترین سبک های آموزش شنا خانم ها

از جمله می‌توان به شنای قورباغه، شنای پروانه، کرال سینه، کرال پشت، شنای پهلو و شنای آزاد اشاره کرد. به خاطر همین گستردگی ما قصد داریم تا در زیر به آموزش بهترین سبک‌های شنا برای بانوان بپردازیم . 

شنای کرال سینه

کرال سینه از محبوبترین سبک‌های شنا است که  در زمره سبک‌های آزاد قرار دارد. در این سبک، تمامی اندام‌های بدن بخصوص بازو و شانه و پشت پا جهت حرکت به سمت جلو به کار گرفته می‌شود. همین به کارگیری تمامی اندام‌های بدن در شنای کرال سینه موجب شده است تا به عنوان سبکی چربی سوز شناخته شود.

برای یادگیری و آموزش کرال سینه با مستر سوییمر کلیک کنید.

همچنین این نوع سبک شنا متداول‌ترین نوع در فراگیری و یادگیری شنا در تمامی رده‌ها و جنسیت‌های مختلف از جمله بانوان است. از جمله مهم‌ترین عضلاتی که در شنای کرال سینه درگیر می‌شوند عبارتند از: باسن و همسترینگ، عضلات مرکزی شکم، عضلات بازو و ساعد دست. 

آموزش کرال سینه به خانم ها

برای انجام شنای کرال سینه بهتر است در ابتدا حرکات ماندن به روی آب را تمرین کنید. برای این امر می‌توانید دستان خود را به روی لبه استخر گرفته و با آوردن بدن به سمت بالا شروع به پا زدن کنید و سپس دست‌های خود را از دیواره رها کنید.

همچنین استفاده از تخته‌های شنا نیز می‌تواند در این امر موثر باشد، پس از فراگیری ماندن به روی آب باید سعی کنید تا حرکات دست و پای خود را با یکدیگر تنظیم کنید. به این صورت که شانه‌های خود را صاف و در کنار دو طرف بدن و به سمت جلو قرار دهید. هر کدام از دست‌های خود را از سینه دور نموده و با حرکات دورانی که به دور بدن انجام می‌شود وارد آب کنید.

در این بین باید پاهای خود را بالا و پایین کنید. پاها نیز باید صاف بوده و زانوها تکان نخورد، همچنین انجام حرکات دست و پا باید با یکدیگر موزون باشد؛ چرا که در غیر این صورت فرد نتیجه مطلوبی را در جهت حرکت درون آب تجربه نخواهد کرد. این امر می‌تواند منجر به خستگی زیاد در کوتاه مدت شود. شنای کرال سینه در یک فرد معمولی برای یک ساعت می‌تواند تا حدود ۷۵۰ کالری بسوزاند. 

شنای پروانه

شنا پروانه نیز در زمره بهترین سبک‌های شنا برای فراگیری توسط بانوان است. نام این نوع از شنا به جهت مشابه بودن حرکات، برگرفته از حشره پروانه است، سبکی که به عنوان یکی از سنگین‌ترین سبک‌ها شناخته می‌شود. این سبک با درگیر کردن اکثر عضلات بدن به خصوص دست‌ها، شانه، کمر، شکم و پاها تاثیر بسیار زیادی در اندام‌سازی ایفا می‌کند.

برای یادگیری و آموزش پروانه با مستر سوییمر کلیک کنید

به همین جهت است که بسیاری از اشخاص ورزشکار و بدنساز در کنار فعالیت‌های جانبی خود به این نوع ورزش نیز رو آورده و سبک شنای پروانه را به عنوان یکی از مناسب‌ترین شناها بر می‌گزیند. 

آموزش شنای پروانه به خانم ها

برای انجام شنای پروانه باید با استفاده از هر دو دست خود به طور همزمان به زیر آب حرکاتی شبیه به علامت سوال ایجاد نمود. پس از حرکتی دورانی و بالا آوردن یکباره دست‌ها به همراه سر( برای هواگیری) پاها را برای غلبه و شکستن فشار و نیروی آب مانند دلفین به سطح آب زده و پس از انجام کامل این حرکات دست‌ها به حالت کشیده و همزمان وارد آب می‌شوند. مبدا آغاز این حرکات عموما از کمر شروع می‌شود. 

شنای قورباغه

شنای قورباغه در زمره اقسامی از شنا است که بیشتر به کسانی که در این حرفه مبتدی هستند آموزش داده می‌شود. نام و نحوه انجام این سبک از شنا، برگرفته از حرکات قورباغه است. شنا قورباغه نیز تاثیر بسیار زیادی بر روی اندام‌سازی و لاغری دارد.

برای یادگیری و آموزش قورباغه با مستر سوییمر کلیک کنید.

 البته باید گفت نسبت به شنای پروانه و شنای کرال سینه اثر شنای قورباغه در این مورد پایین‌تراست؛ چراکه بر اساس موازین و اطلاعات ارائه شده هر چقدر شنای مورد نظر سرعتی باشد، کاهش وزن بیشتری روی خواهد داد و تناسب اندام بیشتری در آن شکل خواهد گرفت.

 حال اینکه شنای قورباغه شنایی آرام و راحت شناخته می‌شود. مهم‌ترین عضلاتی که در شنای قورباغه درگیر می‌شوند شامل عضلات همسترینگ، شانه، ران و پشت پا هستند.

آموزش شنا قورباغه به خانم ها

برای انجام حرکت در آموزش شنا خانم ها قورباغه بدن باید به حالت افقی قرار بگیرد؛ سپس هر دو دست به سمت جلو و در راستای بدن قرار گیرد و با استفاده از ساعد و کف دست آب را گرفته و آن را به زیر شکم و عقب بدن می‌آوریم. در واقع انجام این امر برای حرکت به سمت جلو صورت می‌گیرد.

 پس از انجام حرکات دست، پاها نیز مانند حرکت پای قورباغه باید با استفاده از نیروی کف فشار آب را کنار زده و بدن را در راستای حرکت به سمت جلو یاری کند. در واقع برای انجام این امر پا نباید از آب خارج شود و کلیه انجام حرکات قورباغه درون آب صورت می گیرد.

 قورباغه می‌تواند همراه با بیرون آوردن سر به هنگام انجام حرکات دست درون آب و فرو بردن حرکات دست درون آب صورت بگیرد، البته که نفس گیری در این شنا امری اختیاری است.

سخن پایانی آموزش شنا خانم ها

ما در این مقاله سعی نمودیم تا به آموزش شنا خانم ها و بانوان بپردازیم. شنا از جمله مواردی است که یادگیری آن مستلزم فراگیری و کسب مهارت در نزد مربیانی با تجربه و ماهر بوده و همچنین کسب این حرفه‌ نیاز به بستری بهداشتی همراه با کادری مجرب دارد، ما برای انجام این کار مرکز شنای مستر سوییمر را به شما معرفی می‌کنیم.

برای یادگیری و آموزش کرال پشت با مستر سوییمر کلیک کنید.

مرکز شنای مستر سوییمر با برخورداری از مربیانی ماهر و آموزش ورزش شنا هم به شکل خصوصی و هم به شکل عمومی در تمامی رده های سنی و تمام گروه‌های جنسیتی از جمله بانوان به یک مرکز نوین و برجسته در این عرصه بدل شده است.

سوالات متداول درباره آموزش شنا خانم ها

  • چرا ورزش شنا به عنوان یکی از ورزش‌های مهم و پرطرفدار در بین خانم‌ها شمرده می‌شود؟ 

علاوه بر تمامی تاثیرات ذکر شده در خصوص ورزش شنا در لاغری و تناسب اندام این حرفه تاثیر بسیار زیادی در ایجاد آرامش روحی و روانی، رفع استرس‌های موجود، سلامت قلب و عروق، تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. همینطور شنا کردن در آب‌های طبیعی می‌تواند تاثیرات بسیار زیادی بر روی بهبود پوست بدن بگذارد، به همین جهت است که این ورزش به عنوان یکی از ورزش‌های پرطرفدار در بین بانوان شناخته می‌شود. 

  • آموزش شنا خانم ها به شکل خصوصی بهتر است یا عمومی؟ 

در پاسخ باید گفت یادگیری شنا چه به شکل خصوصی و چه به شکل عمومی می‌تواند پیامدها و آثار مختص به خود را داشته باشد. با این حال آموزش و یادگیری شنا به شکل خصوصی می‌تواند فواید بسیار زیادی از جمله یادگیری بهتر و اصولی‌تر شنا و مصون ماندن از مشکلات عدیده عفونی و سایر موارد را داشته باشد. 

  • آیا آموزش شنا بانوان دارای حداکثر رنج سنی است؟ 

شنا از جمله ورزش‌هایی است که در آن حداکثر رنج سنی تعیین نشده است. به همین خاطر چه در گروه بانوان و چه در گروه آقایان تمامی اشخاص می‌توانند تا تمامی رده‌های سنی به این حرفه مشغول باشند. 

  •  آیا شنا از جمله ورزش‌هایی است که می‌تواند بانوان قهرمان را نیز در خود پرورش دهد؟ 

شنا مانند بسیاری از ورزش‌های دیگر طرفداران بسیار زیادی را به جهت فراگیری و ورود به مسابقات و شناخته شدن در عرصه‌های ملی و جهانی دارد. بانوان نیز از این امر مستثنی نبوده و ورزش شنا می‌تواند به عنوان یک بستر کارآمد برای این دسته از اشخاص برای موفقیت و شناخته شدن در عرصه‌های ورزش شنا باشد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

برای آموزش خصوصی شنا با مستر سوییمر تماس بگیرید تلفن : 09122275231

سایت‌های دیگر ما

116 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست