آموزش شنا خوابیدن روی آب 

شنا از جمله ورزش‌هایی است که در میان تمامی  جنسیت‌های گوناگون در رده‌های سنی مختلف از خردسال تا بزرگسال علاقه‌مندان زیادی را به خود اختصاص داده است. تاثیر این ورزش بر روی شادابی و سلامت بدن، ایجاد انگیزه و روحیه مثبت و همینطور تاثیر فوق‌العاده آن در تناسب اندام موجب شده است تا بسیاری از افراد به این حرفه روی آورند.

آموزش خصوصی شنا: 09122275231

آموزش شنا خوابیدن روی آب

شنا از جمله فعالیت‌هایی است که دارای سبک‌های متنوع بوده که همین امر به شناگر اجازه می‌دهد تا بتواند در هر حوزه‌ای که بخواهد فعالیت داشته باشد. البته این امر نیازمند فراگیری اقدامات ابتدایی در این حرفه است از جمله آموزش شنا خوابیدن روی آب. به همین خاطر ما قصد داریم تا در این مقاله مرحله به مرحله آموزش شنا خوابیدن روی آب را برای شما توضیح دهیم.

برای یادگیری شنا با آموزش خصوصی شنا مستر سوییمر با بهترین قیمت و بهترین مربی شنا ایران کلیک کنید.

فهرست مطالب آموزش شنا خوابیدن روی آب:

  • آموزش مرحله به مرحله شنا خوابیدن روی آب
  • نکاتی که در هنگام شنا خوابیدن روی آب باید رعایت شود
  • سوالات رایج در حوزه آموزش شنا خوابیدن روی آب 

آموزش مرحله به مرحله شنا خوابیدن روی آب

شنا خوابیدن روی آب نیازمند رعایت حرکات منظم دست، پا، شکم و سر است.

برای یادگیری شنا با آموزش شنا در منزل مستر سوییمر با بهترین قیمت و بهترین مربی شنا ایران کلیک کنید.

آموزش مرحله به مرحله شنا خوابیدن روی آب
آموزش مرحله به مرحله شنا خوابیدن روی آب

به همین خاطر هماهنگی این اعضا و ریلکس بودن آنها می‌تواند تاثیر زیادی بر روی معلق ماندن به روی آب داشته باشد. ما در ادامه به قرارگیری درست و اصولی هرکدام از این اعضا می‌پردازیم . 

  • حالت بدن

ممکن است قرارگیری بر روی آب برای بسیاری از افراد ترسناک یا حتی غیر قابل انجام باشد .به همین خاطر بهتر است برای انجام و فراگیری این حرکت از وسایل مورد نیاز مانند دوقلو یا نودل استفاده کنید. به این صورت که نودل را در پشت گردن خود و دوقلو را در بین پاهای خود قرار دهید. این امر کمک بسیار زیادی به شناور شدن شما در روی آب می‌کند.

برای یادگیری و آموزش آموزش شنا کرال سینه با مستر سوییمر کلیک کنید.

 به همین خاطر است که برای آموزش شنا به کودکان  از دوقلو استفاده می شود. پس از قرار دادن این ابزارها پاهای خود را به آرامی از کف استخر جدا نموده و با حالتی ریلکس و آرام خود را در روی آب شناور کنید. همچنین می‌توانید از دیوارهای استخر برای شناور شدن به روی آب استفاده کنید.

پس از شناور شدن به روی آب باید تمامی اعضای بدن خود را به طور موازی و هم راستا با بدن خود قرار دهید. همچنین برای جلوگیری از ورود آب به داخل گوش‌ها، بینی و دهان سعی کنید سر خود را به حالت هم راستا با بدن خود قرار دهید. به گونه‌ای که نه زیاد از حد بیرون از آب باشد و نه زیادی از حد درون آب.

برای یادگیری و آموزش آموزش شنا کرال پشت با مستر سوییمر کلیک کنید.

همچنین در هنگام شناور بودن به روی آب از انقباض گردن و سر خودداری کنید؛ چرا که این امر می‌تواند شناور بودن بر روی آب را دچار اخلال نموده و حتی پس از خروج از آب سبب دردهای عضلانی در بدن شود. اگر ابتدای کار شماست سعی کنید از یک مربی یا همراه برای دفع استرس و آرامش بیشتر روی سطح آب کمک بخواهید؛ چرا که این امر می‌تواند اعتماد به نفس شما را برای قرارگیری به روی آب افزایش دهد. 

  • حالت گوش‌ها

    هنگام شنا خوابیدن روی آب، باید گوش‌ها درون آب باشند؛ بنابراین به هیچ عنوان نباید به دلیل ترس از ورود آب به داخل گوش، آن‌ها را از آب خارج کرد، چرا که خارج شدن گوش‌ها از درون آب موجب می‌شود تا سر از آب بیرون آمده و به دنبال آن پاهای شما از حالت شناور بودن خارج شده و به زیر آب رود. همین امر سبب می‌شود که تمامی بدن وارد آب شده و شما حالت شناور بودن خود را از دست‌ بدهید.‌

اگر قرارگیری گوش‌ها درون آب برای شما آزاردهنده است، می‌توانید قبل از انجام خوابیدن به روی آب و هرگونه شنای دیگر چندین بار در محیط‌های کم عمق استخر سر خود را درون آب کنید و عمل نفس‌گیری را در زیر آب انجام دهید تا گوش‌های شما به این حالت عادت کند. 

  • حالت چانه

پس از آنکه به روی آب شناور شدید باید سر خود را به سمت عقب تا حد میانه و در راستای بدن خود قرار دهید. به گونه‌ای که چانه شما به سمت بالا بوده و گویی که دارید به سقف نگاه می‌کنید. در واقع
حالت سر باید به شکلی باشد که گوش‌‌ها درون آب و چانه به سمت بالا باشد. همچنین حالت قرارگیری سر نباید به گونه‌ای باشد که شما بتوانید به پاهای خود نگاه کنید؛ چرا که این امر موجب می‌شود تا تعادل خود را در روی آب از دست بدهید.

از سوی دیگر حالت چانه نباید زیاد از حد به سمت عقب باشد، به طوری که سر شما مقدار زیادی درون آب شود؛ زیرا این امر موجب می‌شود تا سر و گردن دچار انقباض و درد شدید شود. به همین دلیل است که حالت قرارگیری سر و چانه در شنا خوابیدن به روی آب بسیار اهمیت دارد. 

برای یادگیری و آموزش آموزش شنا قورباغه با مستر سوییمر کلیک کنید.

  • حالت دست‌ها

در هنگام شناور شدن به روی آب حالت دست‌ها می‌تواند به دو شکل باشد. حالت اول آن است که می‌توانید دست‌های خود را کاملا آزاد و رها به طور هم راستا و موازی در کنار بدن خود قرار دهید. در واقع در این حالت دست‌ها مقدار کمی از بدن فاصله دارند، با این حال کاملا هم راستا و صاف با بدن قرار گرفته‌اند.

 حالت دوم قرار دادن دست‌ها به سمت بالای بدن همانند حرکت دست‌ها در هنگام شنای کرال پشت است. این امر می‌تواند در حفظ تعادل شما برای شناور بودن به روی آب کمک زیادی کند. فرقی نمی‌کند که شما از کدام حالت دست برای شناور شدن به روی آب استفاده کنید. دست‌ها باید کاملا آزاد و رها و به دور از هرگونه انقباضی باشند. 

  • حالت کمر و شکم

برای یک شناور ماندن خوب و اصولی بر روی آب باید سعی کنید تا با ایجاد یک حرکت قوسی شکل با کمر خود، شکم و قفسه سینه خود را تا حد معمولی بیرون از آب قرار دهید. در واقع شما با ایجاد قوس به روی کمر خود در زیر آب سبب بالا آمدن شکم و قفسه سینه خود بیرون از آب خواهید شد.

 از آنجایی که شکم و قفسه سینه شما بیرون از آب است تحمل فشار آب و نفس گیری برای شما راحت‌تر خواهد بود و در نتیجه شما می‌توانید بدون احساس خستگی برای مدت زمان بسیار بیشتری به روی آب شناور باشید. یکی از نکات بسیار مهم در خصوص حالت کمر و شکم آن است که باید سعی کنید حتی‌الامکان از قاشقی شدن حالت کمر و شکم خودداری کنید.

برای یادگیری و آموزش آموزش شنا پروانه با مستر سوییمر کلیک کنید.

 در واقع قاشقی شدن حالتی است که شکم بیرون از آب قرار نگرفته و بدن حالت منحنی شکل پیدا می‌کند. قاشقی شدن می‌تواند در اثر استرس و اضطراب زیاد ناشی از قرارگیری بر روی آب رخ بدهد، به گونه‌ای که شما بر اثر استرس و عدم نفس‌گیری مناسب نتوانید شکم و سینه خود را بیرون از آب قرار دهید. همچنین قاشقی شدن می‌تواند بر اثر حرکت نامناسب و غیر اصولی سر نیز باشد، مثل زمانی که شما بیش از حد معمول به پاهای خود نگاه کنید. 

  • حالت پاها

پاها باید هم راستا با بالاتنه و با فاصله مناسب در کنار هم قرار گرفته باشند و کاملاً آزاد و رها و به دور از هرگونه انقباضی باشند؛ چرا که در غیر این حالت بدن دچار سنگینی و فرو رفتن درون آب خواهد شد.

حالت پاها
حالت پاها

برای شناور بودن به روی آب نیازی به پا زدن نیست، البته از آنجایی که چگالی پاها نسبت به سایر اعضا بدن بیشتر است به تدریج و خود به خود  وارد آب می‌شوند. به همین خاطر برای جلوگیری از ورود به آب می‌توانید هر از گاهی بدن خود را تکان داده و با ضربه زدن به آب بدن خود را از داخل شدن به آب نجات دهید. 

نکاتی که در هنگام شنا خوابیدن روی آب باید رعایت شود

نکاتی که در هنگام شنا خوابیدن روی آب باید رعایت شود
نکاتی که در هنگام شنا خوابیدن روی آب باید رعایت شود
  • تنفس
    در زمانی که به روی آب شناور هستید باید بتوانید به خوبی نفس‌گیری کنید. در واقع یک نفس‌گیری خوب و عادی به شما کمک می‌کند تا برای زمان طولانی بدون خستگی به روی آب شناور باشید. همچنین نفس‌گیری خوب سبب می‌شود تا انقباض عضلانی برای شما رخ نداده و شما با درد عضلانی در این حوزه مواجه نشوید. در غیر این حالت چنانچه از نفس‌های کوتاه یا غیر عادی و سریع بهره ببرید، بدن انرژی بسیار زیادی و حالت تعادل خود را از دست داده و به زیر آب خواهد رفت. 
  • حرکت دست‌ها
    پس از اینکه به روی آب شناور شدید می‌توانید در جهت حرکت آرام به روی سطح آب دست‌های خود را به آرامی در زیر آب تکان دهید. در واقع اگر قصد دارید علاوه بر شناور شدن به روی آب مسیر کوتاهی را در روی آب تعیین کنید، می‌توانید از دست‌های خود به مانند اهرم استفاده‌ کرده و به آرامی بر روی سطح آب حرکت کنید. 
  • حفظ آرامش
    حفظ آرامش از جمله نکات بسیار مهمی است که در هنگام شناور شدن به روی آب به خصوص در محیط‌های عمیق یا باز باید به آن توجه شود؛ چرا که حفظ آرامش موجب می‌شود تا شما با کسب انرژی لازم شکم خود را از آب خارج نگه داشته و بتوانید با نفس گیری به موقع و خوب زمان بیشتری را بر روی آب صرف کنید. در غیر این صورت نفس‌گیری با مشکل روبرو بوده و بدن حالت تعادل خود را از دست داده و به زیر آب خواهد رفت. 

سخن پایانی آموزش شنا خوابیدن روی آب

ما در این مقاله سعی کردیم تا به آموزش شنا خوابیدن روی آب و نکاتی که در این زمینه باید به آن توجه کرد اشاره کردیم. شنا کردن مقوله‌ای است که نیازمند فراگیری اصولی و درست است و یادگیری نامناسب آن می‌تواند تبعات منفی را به همراه داشته باشد. به همین خاطر انتخاب یک مرکز مناسب در این زمینه از اهمیت بسزایی برخوردار است.

مرکز مستر سوییمر به عنوان یکی از مراکز معتبر آموزش شنا با محیطی بهداشتی و عالی و برخورداری از کادری مجرب این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا در تمامی رده‌های سنی از خردسال تا بزرگسالان و در تمامی سبک‌های شنا در مراحل مختلف از مبتدی تا پیشرفته، مسابقات و غریق نجات آموزش ببینید.

سوالات متداول در حوزه شنا خوابیدن روی آب

  •  در صورت ترس از آب و شناور شدن به روی آن چگونه می‌توانیم بر ترس خود غلبه کنیم؟

از آنجایی که مهم‌ترین اصل در فراگیری شنا حفظ خونسردی و آرامش است بهتر است برای مقابله با ترس خود از یک مربی و یا همراه در جهت شناور شدن استفاده کنید. از همراه بخواهید تا پشت گردن شما را گرفته یا دست‌های خود را به زیر کمر شما قرار داده و شما را بر روی آب شناور کند. همچنین استفاده از لوازم مورد نیاز در این حوزه نیز می‌تواند به غلبه شما بر ترس از شنا کمک کند. 

  • کمک گرفتن از مربی یا همراه برای شناور شدن به روی آب تا چه اندازه موثر است؟

استفاده از مربی یا همراه می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در جهت فراگیری از شنا داشته باشد. به همین خاطر اهمیت زیادی دارد که شما شنا را در کدام مرکز آموزش ببینید. ما برای این امر مرکز شنای مستر سوییمر را معرفی می‌کنیم.

  • در هنگام شناور شدن به روی آب آیا می‌توان سر خود را به اطراف چرخاند ؟

در هنگام شنا خوابیدن روی آب بدن باید در حالت مرکزی قرار بگیرد. به همین خاطر اگر سر خود را به اطراف بدن بچرخانید آب وارد دهان، بینی و گوش‌های شما شده یا حتی تعادل شما را برهم می‌زند. 

  •  آیا حالت گونه‌ها در شناور شدن به روی آب موثر است؟

مهمترین نقش را بدن، دستها و پاها در شناور شدن بر روی آب ایفا می‌کنند. با این حال برای فراگیری بهتر شنا روی آب بهتر است تا به حالت گونه‌های خود نیز توجه کنید. به طوری که گونه‌ها باید از آب بیرون بوده وبا آب کاملاً در یک راستا باشد و از آن بالاتر نرود. 

این مطلب را به اشتراک بگذارید

برای آموزش خصوصی شنا با مستر سوییمر تماس بگیرید تلفن : 09122275231

سایت‌های دیگر ما

638 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست