آموزش شنا زیر آبی

شنا زیر آبی یکی از ورزش های محبوب است که شناگران برای یادگیری این رشته ورزشی، علاوه بر اینکه باید مهارت و علاقه کافی داشته باشند، لازم است تمرینات مناسبی در این زمینه انجام داده و از اوضاع زیر دریا و میزان عمق آن اطلاع داشته باشد. برای یادگیری شنا زیرآبی باید از یک مربی حرفه‌ای کمک بگیرید. مجموعه مستر سوییمر و با اجرای دوره آموزه خصوصی شنا توسط حامد پورفیض می‌تواند به شما کمک کند.

آموزش خصوصی شنا: 09122275231

آموزش شنا زیر آبی

ما در محتوا آموزش شنا زیر آبی، عناوین زیر را بررسی خواهیم کرد:

  • کلیاتی درباره شنا زیر آبی
  • شنا زیر آبی چیست؟
  • چگونه زیر آب برویم؟
  • آموزش شنا در زیر آب
  • آموزش شنا در عمق زیاد
  • خطرات شنا در عمق
  • نتیجه گیری
  • سوالات متداول

کلیاتی درباره شنا زیر آبی

یکی از رشته‌های ورزشی که علاقمندان زیادی دارد، شنا زیر آبی است که در واقع می‌توان به آن شنا بدون تجهیزات در زیر سطح آب و یا غواصی آزاد گفت. طبیعتاً برای اینکه افراد تجربه کافی در این رشته به دست آورند لازم است تمرین‌های زیادی انجام دهند. از این رو مربیان زیادی آموزش شنای زیر آبی را به صورت حرفه ای ارائه می‌دهند تا ورزشکاران بتوانند در سطوح مختلف این رشته ورزشی شرکت کنند.

برای یادگیری شنا با آموزش خصوصی شنا در تهران مستر سوییمر با بهترین قیمت و بهترین مربی شنا ایران کلیک کنید.

کلیاتی درباره شنا زیر آبی
کلیاتی درباره شنا زیر آبی

 

 حال اگر برای شما سوال پیش آمده که مراحل آموزش شنا چیست؟ باید بدانید در اولین مرحله آموزش شنا مربیان از ورزشکاران میخواهند تا در زمانی که بیرون از آب هستند نفس خود را برای مدتی نسبتا طولانی حفظ کنند، لذا لازم است شناگران در هر مرحله شنای زیر آب ۲۰ الی ۳۰ ثانیه نفس خود را حبس کنند.

برای یادگیری و آموزش شنا پروانه با مستر سوییمر کلیک کنید.

 در مرحله دوم نیاز است که در هنگام تنفس شناگران نفس عمیق بکشند تا از طریق دیافراگم به سمت پایین و به داخل ریه‌ها فشار وارد شود. پس از این مربیان می‌خواهند که عضلات خود را کاملا شل کرده، لذا عضلاتی که منقبض باشد به اکسیژن بیشتری نیاز دارند. 

مرحله چهارم آموزش شنا قورباغه، به گونه‌ای است که شناگر باید روی سطح آب با حرکت سینه به سمت جلو شنا کند. پس از این لازم است شناگر دست‌هایش را به سمت بیرون بکشد و آب را با دست‌هایش در کناره‌های بدن به سمت عقب هدایت کند.

 حرکت پاها نیز باید به صورتی باشد که آرنج‌های خود را به سمت بدن کشیده و لگد بزند و برای حرکت بعدی دست‌های خود را به سمت جلو دراز نماید. در آموزش شنای معمولی، شناگر پس از اینکه آرنج‌های خود را به عقب می‌اندازد باید با لگد محکم ضربه زده و دست‌ها را جلوی خود دراز کند، به صورتی که تمامی عضلات بدن از جمله دست‌ها، بازوها، بالاتنه و پایین تنه در یک خط مستقیم در جهتی که شما شنا می کنید، قرار گیرد.

برای یادگیری و آموزش شنا کرال سینه با مستر سوییمر کلیک کنید.

 قبل از اینکه کرال سینه بعدی را آغاز کنید تا جایی که امکان دارد باید سر بخورید، لذا سرخوردن مصرف اکسیژن را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و با این حال شناگر می تواند مسافت بیشتری را طی کند. قبل از اینکه توانایی شما برای نگه داشتن هوا کم شود باید به سمت بالا حرکت کنید زیرا تنفس بیش از حد در زیر آب منجر به غرق شدن خواهد شد. در انتها می‌توانید فاصله شناهای زیر آب خود را به مرور زمان بالا برده و حداکثر توانایی خود را در این زمینه به کار ببرید.

شنا زیر آبی چیست؟

شنا زیر آبی در واقع رشته ورزشی است که به روش های مختلف انجام می شود.

شنا زیر آبی چیست؟
شنا زیر آبی چیست؟

 

مهمترین سبک های شنا چیست؟ یکی از این سبک ها، سبک کرال سینه است که در واقع می‌توان گفت سرعتی‌ترین نوع شنا مراقبتی به حساب می‌آید و در خصوص افرادی که قصد یادگیری این شنا را دارند باید گفت سطح آن دشواری متوسطی دارد. در این سبک شنا، بدن شناگر به سمت پایین در آب است و باید حالت کشیده‌ای داشته باشد. 

برای یادگیری و آموزش شنا کرال پشت با مستر سوییمر کلیک کنید.

دیگر سبک کرال پشت است که در واقع جزو راحت ترین روش های شنا برای نفس گیری می باشد. در این روش شنا، در واقع سینه و سر شناگر بر روی آب قرار می گیرد. روش دیگر در شنا زیر آبی، شنا پروانه است که در واقع جزو سخت‌ترین و البته زیباترین سبک‌های شنا است. روشی دیگر که قبلا هم در خصوص آن صحبت شد، شنا قورباغه است که بسیار رایج است و می‌توان گفت قدیمی‌ترین روش شنا به شمار می‌رود.

چگونه شنا زیر آبی کنیم

علاوه بر آن چه در خصوص آموزش شنا زیر آبی گفته شد یکی دیگر از نکاتی که باید بدانید در خصوص تکنیک‌های شنا است.

چگونه شنا زیر آبی کنیم
چگونه شنا زیر آبی کنیم

توجه داشته باشید برای یادگیری بهتر شنا در زیر آب لازم است بازوهای شناگر در امتداد بدن کاملاً بی‌حرکت بماند و شناگر تا جاییکه می‌تواند از حرکاتی که موجب خستگی می‌شود، خودداری کند. با این کار شناگر مدت زمانی بیشتری در زیر آب خواهد ماند. سرخوردن‌های طولانی و آرام میزان مسافت طی شده را بالا می‌برد.

برای یادگیری و آموزش شنا قورباغه با مستر سوییمر کلیک کنید.

چگونه زیر آب برویم

در آموزش شنای زیرآبی یکی دیگر از مواردی که باید مد نظر قرار گیرد این موضوع است که چگونه زیر آب برویم؟

چگونه زیر آب برویم
چگونه زیر آب برویم

در واقع اگر شما طریقه تنفس صحیح را بدانید راحت‌تر خواهید توانست مدت زمان بیشتری زیر آب باقی بمانید. البته طبق تمرینات انجام شده و همچنین وضعیت قفسه سینه شناگر، هر فرد می‌تواند مدت زمانی متفاوت زیر آب باقی بماند. برای این امر بهتر است با یک نفس عمیق به زیر آب بروید.

آموزش شنا در زیر آب

در آموزش شنا برای زیر آب هر شخصی بسته به توانایی که دارد این رشته ورزشی را فرا می‌گیرد.

آموزش شنا در زیر آب
آموزش شنا در زیر آب

در واقع اگر بخواهیم آموزش شنا در زیر آب را سطح‌بندی کنیم، می‌توان آن را در شش سطح قرار داد. 

  • در سطح اول که برای افراد مبتدی است، عموما نحوه حرکت کردن در آب و نحوه حبس تنفس آموزش داده می شود.
  • سطح دوم شناور ماندن در آب است که در این گام شناگر پس از اینکه نحوه تنفس و فرو بردن سر در آب را آموزش دید می‌تواند در آب حرکت کند. 
  • سطح سوم یادگیری تکنیک و حرکت کردن در آب است که در این مرحله مهارت‌های اساسی حرکت دادن دست و پا آموزش داده خواهد شد.
  •  سطح چهارم، سطح ارتقاء تکنیک است که هنرجویان قادر به شناور ماندن به پشت و شنا کردن به عقب و جلو خواهند بود. 
  • سطح پنجم سطحی پیشرفته است که هنرجویان بدون هیچ وسیله کمکی در آب حرکت می‌کنند.
  • سطح ششم و البته حرفه‌ای که مرحله نهایی آموزش شنا زیر آب است که هر چهار حرکت شنای آزاد، کرال پشت، شنای قورباغه و شنای پروانه به صورت حرفه‌ای آموزش داده می‌شود.

آموزش شنا در عمق زیاد

آموزش شنا در عمق زیاد در واقع همان سطح حرفه‌ای شنا است که شناگر پس از طی کردن آموزش‌های سطوح دیگر به این مرحله دست پیدا خواهد کرد.

آموزش شنا در عمق زیاد
آموزش شنا در عمق زیاد

تکنیک مهم در شنای عمق زیاد این است که ابتدا شناگر باید از عمق کم شروع کند و وقتی کاملاً حرفه‌ای شد در آبهای خروشان و عمیق شنا کند. بهترین استخر برای تمرین شنا عمیق استخر با آب ولرم است. حواستان باشد که استخر آب سرد ممکن است موجب گرفتگی عضلات شود.

خطرات شنا در عمق

بدون شک یکی از خطراتی که برای شناگران رخ می‌دهد، خطر غرق شدن است. برای دور ماندن از خطرات شنا در عمق آب باید از شنا کردن در آب نا آشنا خودداری کنید و همچنین هیچ وقت بر خلاف جریان آب شنا نکنید.

خطرات شنا در عمق
خطرات شنا در عمق

یکی دیگر از خطراتی که ممکن است برای شناگران رخ بدهد، غش کردنیا اصطلاحا سنکوپ در هنگام شنا است؛ زیرا اگر فرد زمان زیادی زیر آفتاب گرم بماند و به طور ناگهانی وارد آب شود خطر سنکوپ بسیار افزایش پیدا می‌کند.

نتیجه گیری درباره آموزش شنا زیر آبی

ورزش شنا زیر آبی جزو ورزش‌های محبوب است که باید سطوح مختلفی طی شود تا افراد به درجه شناگر حرفه‌ای برسند. در شنا عمیق بدون شک نظارتی وجود دارد، از این رو تنها شناگران ماهر و حرفه‌ای می‌توانند در آب‌های عمیق شنا کنند.

سوالات متداول درباره آموزش شنا زیر آبی

  • دلیل کم آوردن نفس در هنگام شنا زیر آبی چیست؟

 دلیل اصلی اینکه بعضی از شنا گران نفس کم می‌آورند این است که به درستی عمل بازدم را در زیر آب انجام نمی‌دهند و به عبارتی ریه هنوز هوا دارد.

  • چه راهکارهایی برای اینکه مدت بیشتری نفس را زیر آب نگه داشت، وجود دارد؟

 از جمله مهم‌ترین کارهایی که به افراد کمک می‌کند تا برای مدت بیشتری در زیر آب شنا کنند، تمرین زیاد است که یکی از این تمرین‌ها حبس نفس در خشکی است.

  • آیا شنای زیر آبی در آب‌های آزاد سخت‌تر است یا در استخر؟

به طور کلی باید گفت شنا در آب‌های آزاد سخت‌تر است؛ چرا که آب‌های آزاد سردتر و دمای کمتری دارد. همچنین نمی‌توان وسط دریا و دریاچه به استراحت پرداخت، در حالیکه در استخر می‌توان به راحتی استراحت کرد.

  • آموزش شنا در عمق زیاد، چه مقطعی از شنا محسوب می‌شود؟

شنا در زیرآب و عمق زیاد، در حقیقت همان سطح حرفه‌ای است که نیاز به آموزش دوره‌های تخصصی دارد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

برای آموزش خصوصی شنا با مستر سوییمر تماس بگیرید تلفن : 09122275231

سایت‌های دیگر ما

289 تعداد بازدید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست